top of page

Nederlandse Scholen

 

LanguageOne Abu Dhabi

LanguageOne verzorgt in Abu Dhabi kwalitatief, eigentijds en inspirerend Nederlands Taal- en Cultuuronderwijs voor leerlingen in het Primair en het Voortgezet Onderwijs.

LanguageOne biedt naschoolse NTC lessen voor leerlingen van 3 tot en met 18 jaar in samenwerking met de partnerschool GEMS American Academy.

Ons team van deskundige leerkrachten werkt eraan om de kennis, interesse en het enthousiasme van de leerlingen voor de Nederlandse taal en cultuur verder te ontwikkelen.

Ons onderwijs sluit aan op de voor het Nederlands Onderwijs geldende kerndoelen. LanguageOne is aangesloten bij de Stichting Nederlands Onderwijs in het Buitenland (NOB) en valt onder de Inspectie van het Ministerie van Onderwijs.

Contact

E-mail : abudhabi@languageone.nl

Telefoon : +971 (0)56 204 8610

Website : www.languageone.nl

Facebook : www.facebook.com/LanguageOneAbuDhabi

 

Vacature alert

Vacature Locatie leider Midden-Oosten. Voor de vacature klik hier.

Kernwaarden

Bij alles wat LanguageOne doet staan zeven kernwaarden centraal. Deze kernwaarden vormen ons kompas en geven richting aan ons onderwijs, de strategie en onze bedrijfsvoering. Zij vormen in feite het fundament van LanguageOne.

 

 

Veilig thuis

LanguageOne biedt leerlingen wereldwijd een plek waar zij zich thuis voelen.

 

 

Eigentijds

Met actuele onderwijskundige inzichten en moderne leermiddelen verzorgen wij eigentijds moedertaalonderwijs.

 

 

Kwaliteit

Altijd en overal biedt LanguageOne het best denkbare moedertaalonderwijs met een deskundig en ervaren team dat streeft naar maximale leeropbrengsten.

 

 

Internationaal

LanguageOne geeft wereldwijd moedertaalonderwijs en wil internationale mobiliteit van leerlingen vergroten.

 

Stevige Basis

LanguageOne geeft leerlingen een stevige basis voor beter leren en assimileren; hiermee ligt een succesvolle toekomst in het verschiet.

 

Plezier

LanguageOne onderwijs is kleurrijk en veelzijdig, omdat leren met plezier zorgt voor hogere leeropbrengsten en meer zelfvertrouwen.

 

Duurzaam

LanguageOne richt zich op continuïteit en betrouwbaarheid met een degelijk financieel beleid, zorgvuldige bedrijfsvoering en transparante verantwoording.

 

 

bottom of page