Actief betrokken in de Nederlandse gemeenschap

Een vereniging van en voor Nederlanders en al diegene die interesse hebben in Nederland en of de Nederlanders in Abu Dhabi. De Dutch in Abu Dhabi (DiAD) richt zich op alle Nederlanders van ondernemer tot expat en van Jong tot oud. Wij proberen zo goed mogelijk in te spelen op de wensen en behoeften van de leden, en betrekken de leden ook graag in het vormen van de gewenste agenda.

Wat doet DiAD?

Dutch in Abu Dhabi (DiAD) is opgericht op 26 januari 1982 met als doel het bevorderen van contacten in de ruimste zin tussen Nederlanders, die in het emiraat Abu Dhabi verblijven. De originele naam was Nederlandse Vereniging Abu Dhabi (NVAD). Deze naam is herzien in 2015 naar Dutch in Abu Dhabi (DiAD). De vereniging tracht haar doel te bereiken door het organiseren van onder meer een nieuwjaarsbijeenkomst, koningsdag viering, sinterklaasfeest, culturele en sportieve evenementen en borrels.

In de praktijk houdt dit in dat we gedurende het verenigingsjaar, van september tot en met juni, activiteiten organiseren zoals een desert rally, een pubquiz, een haringparty, een nieuwjaarsduik, een Iftar diner, een maandelijkse borrel en oer-Hollandse activiteiten als Sint Maarten, Sinterklaas en een (kinder) koningsdag viering.

Daarnaast wordt er jaarlijks een algemene vergadering gehouden waarin verslag wordt uitgebracht van het afgelopen verenigingsjaar en de verkiezing van de bestuursleden plaatsvindt.

Vrijwilligers zijn ook van harte welkom om mee te helpen met de organisatie van de evenementen. Mocht je interesse hebben laat het dan weten via één van de bestuursleden of geef je op middels het contactformulier.

Het Bestuur

Alle bestuursleden zijn vrijwilligers voor de non-profit organisatie van DiAD.

 

Bestuur 2019-2020:

Vacant
Bestuursvoorzitter DiAD 

Contact

VOLG ONS OP

  • w-facebook
  • LinkedIn App Icon

WIJ DANKEN ONZE SPONSORS

Ivo Ravenhorst

Penningmeester DiAD 2018/2019

- 2 jaar in Abu Dhabi - werkzaam bij een grote financiële instelling

- Brabander

- In Nederland en Zwitserland gestudeerd en voorheen in Luxemburg en Duitsland gewoond

- Houdt van een feestje, en reizen, en tennis, en voetbal, en vrijwilligerswerk, en lezen, en nog een feestje

voor onze mailing list

Jolande Baks

Secretaris DiAD 2018/2019

Karin Willekens

Social Media, Mailings & Website management

Perry Jacobz

Adjunct Penningmeester

Karin Ambergen

Evenementen Organisatie

Margriet Vollema

Evenementen Organisatie

© 2019 by DiAD bestuur

  • Facebook Basic
  • LinkedIn App Icon