Actief betrokken in de Nederlandse gemeenschap

Een vereniging van en voor Nederlanders en al diegene die interesse hebben in Nederland en of de Nederlanders in Abu Dhabi. De Dutch in Abu Dhabi (DiAD) richt zich op alle Nederlanders van ondernemer tot expat en van Jong tot oud. Wij proberen zo goed mogelijk in te spelen op de wensen en behoeften van de leden, en betrekken de leden ook graag in het vormen van de gewenste agenda.

Wat doet DiAD?

Dutch in Abu Dhabi (DiAD) is opgericht op 26 januari 1982 met als doel het bevorderen van contacten in de ruimste zin tussen Nederlanders, die in het emiraat Abu Dhabi verblijven. De originele naam was Nederlandse Vereniging Abu Dhabi (NVAD). Deze naam is herzien in 2015 naar Dutch in Abu Dhabi (DiAD). De vereniging tracht haar doel te bereiken door het organiseren van onder meer een nieuwjaarsbijeenkomst, koningsdag viering, sinterklaasfeest, culturele en sportieve evenementen en borrels.

In de praktijk houdt dit in dat we gedurende het verenigingsjaar, van september tot en met juni, activiteiten organiseren zoals een pubquiz, een haringparty, een nieuwjaarsduik, een Iftar diner, een maandelijkse borrel en oer-Hollandse activiteiten als Sinterklaas en een (kinder) koningsdag viering.

Daarnaast wordt er jaarlijks een algemene vergadering gehouden waarin verslag wordt uitgebracht van het afgelopen verenigingsjaar en de verkiezing van de bestuursleden plaatsvindt.

Vrijwilligers zijn ook van harte welkom om mee te helpen met de organisatie van de evenementen. Mocht je interesse hebben laat het dan weten via één van de bestuursleden of geef je op middels het contactformulier.

voor onze mailing list

Het Bestuur

 

Ons bestuur is een gezellige club, en daarmee hopen wij het doel van DiAD te representeren. Na een avond vergaderen houden we wel van wat gekkigheid!

Alle bestuursleden zijn vrijwilligers voor de non-profit organisatie van DiAD.

Bestuur 2019-2020:

Hans van den Bosch

Voorzitter

Karin Willekens

Vice voorzitter

Facebook &

Website management

Ivo Ravenhorst

Penningmeester DiAD

Jolande Baks

Secretaris DiAD

Perry Jacobz

Adjunct Penningmeester,

Design & Mailings

Karin Ambergen

Evenementen Organisatie

Margriet Vollema

Evenementen Organisatie

Contact

VOLG ONS OP

  • Facebook Social Icon

© 2020 by DiAD bestuur

  • Facebook Social Icon