top of page

   Actief betrokken in de Nederlandse gemeenschap

Wat doet DiAD?

Alle leden inclusief het Bestuur vormen samen DiAD. Het Bestuur van DiAD faciliteert communicatie met en tussen de leden onderling door middel van de Facebook group. DiAD organiseert activiteiten zoals een pubquiz, een haringparty, een nieuwjaarsduik, een Iftar diner, een maandelijkse borrel en oer-Hollandse activiteiten als Sinterklaas en een (kinder) koningsdag viering.

Activiteiten komen tot stand voor en door de leden in samenwerking met het Bestuur. Mocht je interesse hebben laat het dan weten via onderstaande knop:

Daarnaast wordt er jaarlijks een algemene vergadering gehouden waarin verslag wordt uitgebracht van het afgelopen verenigingsjaar en de verkiezing van de bestuursleden plaatsvindt.

Dutch in Abu Dhabi (DiAD) is opgericht op 26 januari 1982 met als doel het bevorderen van contacten in de ruimste zin tussen Nederlanders, die in het emiraat Abu Dhabi verblijven. De originele naam was Nederlandse Vereniging Abu Dhabi (NVAD). Deze naam is herzien in 2015 naar Dutch in Abu Dhabi (DiAD).

voor onze mailing list

VOLG ONS OP

  • Facebook Social Icon

Het Bestuur

 

Ons bestuur is een gezellige club, en daarmee hopen wij het doel van DiAD te representeren. Na een avond vergaderen houden we wel van wat gekkigheid!

Alle bestuursleden zijn vrijwilligers voor de non-profit organisatie van DiAD.

Bestuur 2020-2021:

Karin Willekens

Voorzitter

Facebook

Ivo Ravenhorst

Penningmeester DiAD

Jolande Baks

Secretaris DiAD

Perry Jacobsz

Adjunct Penningmeester,

Design & Mailings, Website management

Margriet Vollema

Evenementen Organisatie

Ronald Koornneef

Multifunctioneel

bottom of page