top of page

 Aktief betrokken in de Nederlandse gemeenschap

Wat doet DiAD?

Na alle corona perikelen zijn we met een klein nieuw team in het najaar van 2022 weer begonnen met het organiseren van allerlei activiteiten voor Nederlanders en Nederlandstaligen in Abu Dhabi.

Voor kinderen organiseren we bijv. Sinterklaas en Koningsspelen (met vrijmarkt), om deze tradities ook hier in Abu Dhabi te kunnen blijven vieren.

We organiseren iedere maand een koffieochtend waar je andere Nederlandstaligen kunt ontmoeten.

Denk verder aan een gezellige (kerst)borrel, een heuse nieuwjaarsduik (mét Unox mutsen en erwtensoep). En wat te denken van ons jaarlijkse feest.

Daarnaast organiseren we nog veel meer leuke evenementen! Om hiervan op de hoogte te blijven, kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en ons volgen op Facebook.

Om al deze activiteiten te kunnen organiseren, kunnen we nog wel wat hulp gebruiken. 

Mocht je interesse hebben om het huidige (vrijwilligers) DiAD-team te helpen, laat het dan weten via onderstaande knop:

Dutch in Abu Dhabi (DiAD) is opgericht op 26 januari 1982 met als doel het bevorderen van contacten in de ruimste zin tussen Nederlanders, die in het emiraat Abu Dhabi verblijven. De originele naam was Nederlandse Vereniging Abu Dhabi (NVAD). Deze naam is herzien in 2015 naar Dutch in Abu Dhabi (DiAD).

voor onze mailing list

VOLG ONS OP

  • Facebook Social Icon

Het DiAD team

 

Het DiAD team bestaat louter uit vrijwilligers. We doen ons best leuke, uiteenlopende activiteiten te organiseren voor zoveel mogelijk Nederlanders en Nederlandstaligen in Abu Dhabi.

Team: 2022-2023:

Marieke Castricum

PHOTO-2023-05-22-22-23-00.jpg

Margriet Vollema

Helga Dankaart

Pasfoto Maria Johanna Euser__Users__Guest__Temp__13-08-2021-16-30-07-2.JPG

Marjo de Leng

bottom of page