Word ook bestuurslid van de Nederlandse vereniging!

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe bestuursleden die zich willen inzetten voor de Nederlandse vereniging in Abu Dhabi. Mocht je interesse hebben laat het dan weten via één van de bestuursleden of geef je op middels het contactformulier.

Wat doet de DiAD?

Dutch in Abu Dhabi (DiAD) is opgericht op 26 januari 1982 met als doel het bevorderen van contacten in de ruimste zin tussen Nederlanders, die in het emiraat Abu Dhabi verblijven. De originele naam was Nederlandse Vereniging Abu Dhabi (NVAD). Deze naam is herzien in 2015 naar Dutch in Abu Dhabi (DiAD). De vereniging tracht dit doel te bereiken door het organiseren van onder meer een nieuwjaarsbijeenkomst, koningsdag viering, sinterklaasfeest, culturele en sportieve evenementen en borrels.

 

In de praktijk houdt dit in dat we gedurende het schooljaar, van september tot en met juni, activiteiten organiseren zoals een desert rally, een pubquiz, een haringparty, een nieuwjaarsduik, een Iftar diner, een maandelijkse borrel en oer-Hollandse activiteiten als Sint Maarten, Sinterklaas en een (kinder) koningsdag viering.

 

Daarnaast wordt er jaarlijks een algemene vergadering gehouden waarin verslag wordt uitgebracht van het afgelopen verenigingsjaar en de verkiezing van de bestuursleden plaatsvindt.

Vrijwilligers zijn ook van harte welkom om mee te helpen met de organisatie van de evenementen. Mocht je interesse hebben laat het dan weten via één van de bestuursleden of geef je op middels het contactformulier.

© 2020 by DiAD bestuur

  • Facebook Social Icon