top of page

Advertenties

 

Heeft u een specifieke dienst voor Nederlanders in Abu Dhabi of Dubai, zoals taal les, fotografie, Nederlandse producten, of andere zaken, laat het dan even weten via de mail en wij plaatsen deze direct op de site.

Maart 2016:

Nederlandse gynaecologe in UAE:

Dr. Aagje Bais MD, PhD is Consultant-Gynaecologist & Obstetrician en werkzaam in MediClinic Arabian Ranches, Dubai.

 

Voor contact en informatie:  04 453 4020

Email: aagje.bais@mediclinic.ae

www.aagjebais.com

November 2015:


Geachte Dutch in Abu Dhabi,
Mijn naam is Richard Klaasse en ben van beroep ambulanceverpleegkundige. In mijn werk kom ik soms mensen tegen die nog wel willen reizen, maar dit niet meer doen, vanwege leeftijd, lichamelijke beperking of hun gezondheid. Dit is de reden dat ik ben gestart met RichardReistMee. Ik begeleid mensen naar hun (vakantie)bestemming, wereldwijd.

Denkt u weleens: het zou fijn zijn als mijn moeder, vader, zus, broer, ........ er bij kan zijn of hier een keer is, zodat hij/zij ziet hoe ik woon/leef, maar dat is geen optie, want reizen is onmogelijk of niet meer haalbaar. Dan is RichardReistMee de oplossing! Er is meer mogelijk dan men denkt.b Op mijn site www.richardreistmee.nl kunt u alles vinden, over wie ik ben, hoe ik werk, mijn opleidingen, referentie en hoe u informatie kunt aanvragen.
Richard Klaasse

 

September 2015:

Zwemles 4 Abu Dhabi

De officiële Nederlands ABC-zwemdiploma’s behalen in de zon?

Van 31 oktober tot en met 8 november zijn we weer in Abu Dhabi!

Tijdens de turbocursus volgen de kinderen vijf dagen achter elkaar intensieve zwemlessen. Door deze intensieve zwemlessen zullen de kinderen binnen deze week enorme vorderingen maken.

Wij zijn net als alle andere zwemscholen van mening dat waterveiligheid en het leren zwemmen essentiële vaardigheden zijn voor kinderen en dat ze deze vaardigheden niet vroeg genoeg eigen kunnen maken. Alleen zijn wij van mening dat ondanks de vele voordelen van de turbocursussen dat je als zwemschool best iets meer mag/ kan doen voor de deelnemers.

 

Met deze wetenschap zijn wij 7 jaar geleden begonnen met het aanbieden van turbocursussen over hele wereld, waarbij wij zelf zorgen voor:

Vliegtickets voor instructeurs naar buitenlandse locaties

  • Eigen verblijf

  • Eigen vervoer

  • Zwemlessen met maximaal 3 kinderen per instructeur

  • Uitsluitend officieel opgeleide instructeurs met jaren lange (internationale) lesgeef ervaring

 

We zijn trots op ons concept, maar uiteindelijk blijft het belangrijkste dat het voor zowel de kinderen, ouders als de instructeurs een super leuke week wordt waarbij iedereen met veel plezier leert zwemmen.

Ondanks alle extra’s en veel kleinere groepjes hanteren wij hetzelfde tarief als zwemscholen in Nederland die de cursussen in Nederlandse zwembaden organiseren.

 

Door het concept hebben we (zeker bij intercontinentale locaties) bijzonder weinig marge op de prijs. Echter als er voldoende aanmeldingen zijn kunnen we soms zelfs iets onder deze prijs gaan zitten.

Deelnemen

 

Wilt u ook deelnemen aan de zwemlessen in deze week?
Vraag dan een inschrijfformulier aan per e-mail: info@zwemles4.nl

Voor alle overige vragen kunt u uiteraard contact opnemen via onderstaande contactgegevens. 

Zwemles 4 Abu Dhabi www.zwemles4.nl info@zwemles4.nl
+31 6 12 19 88 09

+971 52 65 15 263 (lokale nummer in Abu Dhabi, alleen bereikbaar tijdens ons bezoek)
Voor de Engelse vertaling verwijs ik graag naar onze oude website www.swimminglessonsforexpats.com 

 
Augustus 2015:

Beste ondernemers/leden,
Bestaat uw bedrijf uit 10 fte, bent u gevestigd in Abu Dhabi en heeft u behoefte aan extra hulpkrachten en hierdoor plaats voor stagiaires?
Via Genteqstagebureau hebben wij studenten van HBO en WO achtergrond die graag stage willen lopen in Abu Dhabi. Zij spreken de Nederlandse en Engelse taal.

Heeft u mogelijkheden? Stuur mij direct een persoonlijke e-mail naar chanelfa@genteqstagebureau.nl.

Chanelfa Eetgerink
CEO Genteqstagebureau
www.genteq.nl

Juli 2015:

Benelux Business Council Abu Dhabi

indien u interesse heeft om meer te weten van de BeNeLux business community in de UAE en/of uw zakelijke netwerk uit te breiden, kijk dan op de site van de Benelux Business Council of wordt lid en geniet van een aantal zakelijke voordelen.

http://portal.beneluxbc.com

 

 

Bart Vemer,

GZ-psycholoog

Wij zijn een online psychologenpraktijk voor Nederlanders die in het buitenland wonen. Wij zelf wonen ook allemaal buiten Nederland, dus weten hoe het is om als expat te leven en werken in-den-verre. Naast 'expat-problematiek' zijn we gespecialiseerd in de behandeling van allerlei psychische klachten.

www.aeffectivity.com

 

 

Juni 2015:

Beste Nederlanders in de Wereld,

Op 30 april jl. is mijn boek 'Meertalig opvoeden. Uw kind zal u dankbaar zijn' verschenen bij uitgeverij Van Gennep, Amsterdam.

Dit is ongetwijfeld een onderwerp dat Nederlandse ouders in het buitenland zal aanspreken.

U kunt een kijkje nemen op mijn website en facebookpagina of me volgen op twitter:

www.marinellaorioni.com

www.facebook.com/meertaligopvoeden

www.twitter.com/MarinellaOrioni

Marinella Orioni

 

 

Maart 2015:

Nederlandse trainer beschikbaar voor taaltrainingen Nederlands en Engels. Lesbevoegdheid (Universiteit Utrecht) en CELTA kwalificatie (Cambridge English). Ruime onderwijs- en trainingservaring in taal-, studie- en beroepsvaardigheden. 

Locatie: Abu Dhabi, Al Reef.

Voor informatie: 050 7664885 /dutch.language.trainer@gmail.com

 

Maart 2015:

Graag zou ik u van dienst zijn met coaching, relatie- gezinscoaching-therapie, juist bij de problemen waar u tegen aan loopt als expat, of als partner van. Vaak is het toch net wat moeilijk wennen in een vreemd land, loopt de carriere niet helemaal zoals verwacht, is het wat moeilijk om vrienden te maken, is het soms wat eenzaam. Het kan maken dat je meer snoept, eet, drinkt of shopt dan je wilt. Of je voelt je niet lekker in je vel zitten en/of je relatie loopt niet goed. Kijk eens op de site www.CoachOns.nl en als het je interesse hebt kunnen we eens kennis maken per skype. Ik heb ervaring met coaching per skype in de Verenigde emiraten en naar aanleiding hiervan durf ik uit te breiden. Vanzelfsprekend ben je 'life' welkom als je in nederland bent

 

 

bottom of page